Tule mukaan Grease-musikaalimatkalle Helsinkiin keväällä 2023

Musikaali siirtyi keväältä 2022 keväälle 2023. Reissun ajankohta varmistuu lähiaikoina.

Yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista tulee Messukeskus Amfi -teatteriin keväällä 2023 – lumoavampi kuin koskaan!

Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock’n’ rollia, kovia kundeja ja ihania mimmejä. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä,kuten Summer Nights, Greased Lightning, Hopelessly Devoted to You ja You’re the One That I Want.

Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström. Tämän uuden version herättää eloon tuoreet nuoret näyttelijät, jotka tuovat energiaa, elinvoimaa ja intohimoa musikaaliklassikkoon.

Matkaohjelma:

Bussikuljetus Nevakiven tasokkaalla turistibussilla starttaa matkaan Pudasjärven linja-autoasemalta. Matkalla otamme lisää kyytiläisiä Oulun linja-autoasemalta. Saavumme myöhään illalla Helsinkiin, jossa majoitumme aivan Helsingin ydinkeskustassa vuonna 2018 remontoidussa Sokos Hotel Presidentissä 2 hengen huoneisiin.

La

Hotellilla on runsas aamiainen tarjolla, jonka jälkeen on vapaata aikaa tutustua Helsingin moniin nähtävyyksiin, tai shoppailla keskustan kaupoissa. Musikaali alkaa illalla klo 19:00, johon meille on varattu musikaalin parhaimpia A-hintaryhmän paikkoja, ja sinne on kyyditys hotellilta ja takaisin.

Su

Hyvin nukutun yön ja maittavan aamiaisen jälkeen aloitamme paluumatkan kotia kohti klo 10:00.

Puh. 08 822 052 ma-pe 8-16 / nevakivi@nevakivi.fi