Kaikkien aikojen menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! valloittaa vihdoin suomeksi

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Esityksiä on luvassa rajoitettu määrä 4.-27.5.2018. Päärooleissa nähdään muun muassa Laura VoutilainenNina Tapio, Johanna Kokko ja nuori lupaus Petra Pääkkönen. Musikaalin 22 ABBA-hittiä on kääntänyt loistava sanoittaja Paula Vesala.

Mukaansatempaavan tarinan tapahtumapaikkana on kuvankaunis kreikkalainen saari. Donnan, nelikymppisen yksinhuoltajan, tytär Sofia on menossa naimisiin. Sofia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa.

Matkaohjelma:

Pe 4.5.2018

Bussikuljetus Nevakiven tasokkaalla turistibussilla starttaa matkaan klo 14:00 Pudasjärven linja-autoasemalta. Klo 15:15 otamme lisää kyytiläisiä Oulun linja-autoasemalta. Myöhään illalla saavumme Helsinkiin, jossa majoitumme aivan Helsingin ydinkeskustassa Sokos Hotel Vaakunassa 2 hengen huoneisiin.

La 5.5.2018

Hotellilla on runsas aamiainen tarjolla, jonka jälkeen on vapaata aikaa tutustua Helsingin moniin nähtävyyksiin, tai shoppailla keskustan kaupoissa. Musikaali alkaa illalla klo 19:00, johon on kyyditys hotellilta ja takaisin.

Su 6.5.2018

Hyvin nukutun yön ja maittavan aamiaisen jälkeen aloitamme paluumatkan kotia kohti klo 10:00.

Hinta:         250€ / henkilö

Sisältäen:  Bussikuljetuksen Nevakiven uusimmalla turistibussilla.

2 yön majoituksen Helsingin keskustassa Sokos Hotel Vaakunassa 2hh, sis. aamiaisen.

Lipun Mamma Mia!- musikaaliin.

Kuljetuksen hotellilta musikaaliin ja takaisin.

puh. 08 822052 ma-pe 8-16 / nevakivi@nevakivi.fi

 

Klikkaa tästä tulostettava MammaMia-esite