Tallinnan tunnelmallinen joulutori virittää Sinut joulun odotukseen

Tallinnan Raatihuoneentorilla järjestettävillä satumaisilla joulumarkkinoilla kaikki on mahdollista! Joulumarkkinoiden sydän on Viron tärkein ja Euroopan ensimmäinen joulukuusi, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1441. Elävä joulumaa on koristeltu kuusin, joulukoristein ja valoin. Kauppiaat tarjoavat laajan valikoiman käsitöitä ja virolaisia jouluruokia verimakkarasta ja hapankaalista piparkakkuihin ja kehoa lämmittäviin joulujuomiin.

Tätä tunnelmaa lähdemme etsimään torstaina 6.12. aikaisin aamulla (Pudasjärvi klo 4:00, Oulu klo 5:15). Tallinnassa olemme jo klo 17:30, jonka jälkeen bussi kuljettaa meidät hotelliimme, joka sijaitsee lähellä Toompean mäkeä ja vanhaa kaupunkia. Tallinnassa meillä on hyvin aikaa tunnelmoida joulutorilla ja tutustua lukuisiin nähtävyyksiin omatoimisesti. Viru Keskukseen pääset perjantaina myös bussillamme. Kotimatkalle lähdemme lauantaina klo 12:00 laivalla. Takaisin kotona olemme puoliltaöin.

Hinta: 260€ /henkilö (matka toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään 30)

Sisältäen:

Bussikuljetuksen Nevakiven uusimmalla turistibussilla

Laivamatkat Eckerö Linen laivalla

Kahden yön majoituksen Tallinnassa neljän tähden kylpylähotellissa Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa 2hh, sis. aamiaisen

Voit varata meiltä ennakkoon joulubuffet-ruokailun menolaivalle lisähintaan 28€

Ilmoittautumiset 7.10. mennessä, puh. 08 822052 ma-pe 8-16 / nevakivi@nevakivi.fi